top of page
Viirinhius-Four-Reasons.JPG

Kampaamo Klaukkalassa

Klaukkalan keskustassa Kauppakeskus Viirissä toimiva Kampaamo Viirinhius tarjoaa monipuolisia kampaamo- ja parturipalveluita naisille ja miehille sekä lapsille.

Kaipaatko hiuksiisi jotain uutta ja piristävää?

 

Tai kenties kauden trendivärejä tai helppohoitoiset ja kauniit kiharat ?

Anna ammattilaisen auttaa!

 

Varaa aika soittamalla 098796600 tai käytä nettiajanvarausta, joka on käytössäsi 24/7.

                           

                         Tervetuloa!

Värikäsittelyt

Hiustenleikkaukset

Permanenttikäsittelyt

Parranmuotoilut

Hiustenvärjäyksellä upea sävy ja kaunis kiilto 

Hiustenvärjäykset teemme ammattilaisten suosimilla Cutrin Aurora-sarjan laadukkailla tuotteilla. Värisävyjä löytyy useita eri sävyjä, sisältäen aina kauden trendivärejä.  Saat hiuksiisi intensiivisen värisävyn, kiiltoa ja uutta ilmettä. Värit ovat hellävaraisia ja suunniteltu erityisesti hennolle ja hauraalle hiukselle. Väreillä on myös erinomainen harmaan hiuksen peittokyky. 

Permanentilla ihanat, kauniin kestävät kiharat

Kiharakäsittelyihin käytössämme on KC Perm Multiwave Sensitive- sarjan laadukkaat ja turvalliset, hellävaraiset permanenttituotteet. Tämä sarja sopii erityisesti sinulle, jos olet tuoksu- tai hajusteallergikko tai sinulla on muuten herkkä hiuspohja. Tuotteet eivät sisällä ammoniakkia, tioglykolaattia eikä vetyperoksidia ja ovat lisäksi täysin hajusteettomat! Ei enää pistävää tuoksua ja silmien kirvelyä permanentin aikana!

 

Näillä tuotteilla saamme juuri sinulle halutunlaiset kiharat, oma hiustyyppisi ja toiveesi huomioiden. Klassista voimakasta kiharaa, tai tyveä kohottavaa, liukkaille hiuksille tuuheutta tai rakennekäsittelyä.  Ammattitaitoinen kampaaja valitsee oikeat aineet juuri sinun hiuksillesi, jotta kiharoista tulee kauniit ja kestävät! 

Hiusten muotoilutuotteet viimeistelyyn 

Muotoilussa sekä kampausten viimeistelyssä käytämme Cutrinin Promise- sarjan tuotteita. Tuotteet, jotka on suunniteltu ammattilaisten vaativiin käyttötarkoituksiin. Näillä teemme kestävät ja pitävät kampaukset sekä luomme uudet hiustyylit. 100 % vegaaniset.

Four-Reasons.jpeg
bottom of page